Чемпіон світу WBA, WBO, IBF і IBO в суперважкій вазі британець Ентоні Джошуа (23-1, 21 КО) відпочиває на острові Барбадос.

На пляжі боксера помітили в компанії загадкової дівчини. Пара сміялася, прогулюючись на березі моря.

Ентоні Джошуа на відпочинку, mirror.co.uk
Ентоні Джошуа на відпочинку, mirror.co.uk

Ентоні Джошуа на відпочинку, mirror.co.uk
Ентоні Джошуа на відпочинку, mirror.co.uk

Як писав Ентоні Джошуа та головний тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко зустрілись на відпочинку.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Шевченко з родиною відпочиває на острові Барбадос. Екс-футболіст і боксер зустрілися на пляжі Сенді Лейн і зробили спільне фото.

Шевченко поділився фотографіями на своїй сторінці в Instagram:

Андрій Шевченко та Ентоні Джошуа, Instagram
Андрій Шевченко та Ентоні Джошуа, Instagram

Як повідомляв Знай.ua, у Ентоні Джошуа закінчується термін для вибору наступного суперника.

7 січня закінчується термін, коли команда британця повинна домовитися про організацію поєдинку з Олександром Усиком або Кубратом Пулєвим.

Олександр Усик, К2 promotions
Олександр Усик, К2 promotions

Усик є офіційним претендентом на титул WBO в суперважкій вазі, а Пулєв - офіційний претендент на пояс IBF. Обидві організації відправили Джошуа офіційні листи з проханням почати переговори з Усиком та Пулєвим. Джошуа отримав 30 днів на переговори, і термін закінчується 7 січня.

Якщо до цієї дати команди не домовляться, будуть оголошені тендери, або Джошуа доведеться відмовитися від одного з поясів.

Ентоні Джошуа, Getty Images
Ентоні Джошуа, Getty Images

Швидше за все, в травні в Лондоні Джошуа проведе захист поясу IBF з Кубратом Пулєвим, а титул WBO звільнить. Потім у березні за нього змагатимуться Усик і Дерек Чісора, а переможець повинен буде провести бій з Джозефом Паркером. А вже переможець цього бою зустрінеться з Ентоні Джошуа, який спробує повернути пояс WBO.

Як писав Знай.ua, Ентоні Джошуа може відмовитися від одного з чемпіонських поясів.

Як розповів промоутер британця Едді Хірн, WBO і IBF поки не можуть знайти компроміс в питанні черговості проведення захистів.

Як повідомляв портал Знай.ua, Олександр Усик зізнався, навіщо йому бій з Джошуа.