Помер відомий шотландський футболіст Джордж О'Брайен, повідомляє Southern Daily Echo.

Футболіст помер на 85-му році життя після тривалої хвороби.

Джордж О'Брайен грав на позиції інсайда. Виступав за такі клуби, як "Саутгемптон", "Данфермайн", "Лідс", "Лейтон Орієнт", "Элдершот".

Посідає п'яте місце в списку бомбардирів в матчах ліги - 188 голів у 277 іграх.

Як раніше писав Знай.ua, під час футбольного матчу між юнацькими командами Уолмер Бойс Скул і Ямайка Коледж на Ямайці блискавка вдарила в поле, повідомляє Loop Jamaica.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

За інформацією джерела, інцидент стався на 82-й хвилині гри. Два гравці отримали розряд і впали на траву. Футболістів відразу ж доставили до лікарні.

У одного з постраждалих діагностували порушення серцевого ритму. Зараз він під наглядом лікарів.

Після матчу стало відомо, що й інші гравці звернулися за медичною допомогою. Точне число постраждалих не повідомляється.

Як раніше повідомляв Знай.ua, футбольна вболівальниця з Ірану, 30-річна Цукор Ходаяри, покінчила з собою через те, що її не пустили на матч.

Як повідомляє агентство Shafaghna, дівчина вчинила акт самоспалення, протестуючи проти свавілля влади. Вона облила себе легкозаймистою рідиною і підпалила.

За інформацією джерела, Ходаряи негайно госпіталізували. Але вболівальниця отримала 90% опіків тіла, в результаті чого померла в лікарні.

Наголошується, що ще в березні Ходаяри намагалася потрапити на футбольний матч улюбленого клубу "Эстегляль" під виглядом чоловіка. Однак її викрили і на футбол дівчина не потрапила. За це їй загрожувало від півроку до двох років в'язниці. В знак протесту дівчина і підпалила себе біля суду.

Ця трагедія викликала величезний резонанс. Так, екс-гравець "Баварії" і збірної Ірану Алі Карімі виступив проти заборони на відвідування стадіонів жінками, а також закликав співвітчизників бойкотувати матчі на знак протесту після смерті вболівальниці.

Як повідомляв портал Знай.ua, Волинь могла втратити Хагназарі через падіння літака МАУ, дивом вижив.