Екс-півзахисник київського "Динамо" і збірної України Тарас Михалик влаштував бійку на Різдвяному турнірі з футзалу в Луцьку.

36-річний Михалик, виступаючи за клуб з рідного міста Любешів, після низки грубих епізодів накинувся на суперника. Він взяв його за голову, після чого у бійку вплуталися також запасні гравці команд. Серйозної бійки вдалося уникнути. Михалика видалили з майданчика.

Наголошується, що гравці команди "Прип'ять" з Любешова, за яку грав Михалик, виступали у формі московського "Локомотива" зі спонсором у вигляді РЖД на футболках.

На цьому ж турнірі грали такі відомі футболісти, як Артем Федецький, В'ячеслав Шарпар і Олег Герасимюк.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як писав Знай.ua, батьки влаштували жорстку бійку на хокейному матчі дитячих команд.

У Білорусі, а саме в місті Орша, проходив міжнародний турнір з хокею серед дітей 2008 року народження і молодше. Крім місцевої команди в змаганнях брали участь представники Гродно, Гомеля, Ліди (всі Білорусь), Києва (Україна) і Луча, Бєлгорода, Мурманська (всі Росія).

Найгарячішим вийшов поєдинок між Оршею і Неманом. Причому основні події розгорнулися не на майданчику, а на трибунах. Там зчепилися батьки десятирічних дітей - бійка вийшла масовою і лютою. Нещодавно її відео потрапило в мережу.

Як повідомляв портал Знай.ua, шведські хокеїсти влаштували льодове побоїще.