Колишній абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик (17-0, 13 КО) показав відео з власного тренування. Цікаво, що український боксер тренується не сам.

Відповідне відео Усик опублікував на особистій сторінці у соціальній мережі Instagram.

На кадрах видно, що біля Усика тренується його син, намагаючись повторити рухи батька.

Зазначимо, що нині Олександр Усик готується до свого поєдинку проти Дерека Чісори. Український боксер виховує трьох дітей — Єлизавету, Кирила та Михайла.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Раніше Олександр Усик (17-0, 13 КО) розповів, кого вважає найскладнішим суперником у хевівейті. За словами Усика, це британський ексчемпіон Тайсон Ф'юрі (29-0-1, 20 КО), оскільки він дуже непередбачуваний.

"Я думаю, що з Ф'юрі буде найважче. Це моя думка. Звичайно, він тип дуже непередбачуваний, більше двох метрів зросту і взагалі незрозуміло, що у нього в голові. Як і у мене", - розповів Усик.

Нагадаємо, що перед чемпіонським боєм Далакяна у Києві відбудеться унікальний турнір.