Українська каратистка Анжеліка Терлюга завоювала золоту медаль на турнірі Karate1 Series A в Сантьяго (Чилі), повідомляє прес-служба УФК.
Терлюга, яка вступає у ваговій категорії до 55 кг, у фіналі змагань впевнено перемогла італійку Сара Кардін з рахунком 2:0.
Ще одна українка Галина Мельник - завоювала бронзову медаль у ваговій категорії до 68 кг.
Як писав Знай.ua, Анжеліка Терлюга утримує статус найкращої каратистки світу у ваговій категорії до 55 кілограм.

Як повідомляється на офіційному сайті Всесвітньої федерації карате (WKF), за підсумками сезону Терлюга набрала 19114 очок. У її найближчої переслідувачки - італійки Сари Кардін - 18582 очки.

Нагадаємо, з початку 2019 року Терлюга завоювала п'ять золотих та одну бронзову медаль на шести турнірах KARATE 1 Premier League.

Анжеліка Терлюга
Анжеліка Терлюга

А чотирьох KARATE 1 Series A українська каратистка взяла три нагороди: золото, срібло і бронзу.

В Олімпійському рейтингу зараз Терлюга друга (7087,5), поступається лише спортсменці з Туреччини - Серап Озчелік Сарапоглу (7657,5), яка виступає в категорії до 50 кг У відборі на Олімпіаду-2020 в Токіо вони мають загальний рейтинг.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як раніше повідомляв Знай.ua, на IX Кубку світу з карате, який відбувся 9-10 листопада в Токіо, стався скандал.

Як пише Обозреватель, в засобах масової інформації "ДНР" з'явилася інформація про те, що "Національна збірна" самопроголошеної невизнаної республіки прийняла участь у змаганнях.
"Збірна ДНР" завоювала 10 золотих медалей, пише видання з посиланням на прес-службу "Міністерства молоді, спорту і туризму республіки".

Команда "ДНР" на турнірі в Японії, obozrevatel.com
Команда "ДНР" на турнірі в Японії, obozrevatel.com

У змаганнях брали участь спортсмени з 32 країн світу, а команда "ДНР" нібито була представлена як повноцінний член Світової федерації каратэномичи.

Як повідомляв портал Знай.ua, українські каратисти завоювали чотири медалі на ЧС в Чилі.