Ексчемпіон світу у напівважкій вазі Олександр Гвоздик (17-1, 14 КО) анонсував важливі новини.
На своїй сторінці в Instagram боксер опублікував фото із залу з інтригуючим підписом.
"В очікуванні новин...", - написав Гвоздик.
Нагадаємо, Олександр Гвоздик програв у бою проти росіянина Артура Бетербієва і втратив титул WBC.
Нагадаємо, Олександр Гвоздик достроково програв бій проти росіянина Артура Бетербієва (15-0, 15 КО) і втратив свій титул. Бетербієв став чемпіоном WBC і IBF у напівважкій вазі.

Це перша поразка українця на професійному рингу.

За словами Гвоздика, після втрати титулу сприйняття людей зовсім інше.
"Я зізнаюся, що зелений пояс мені найбільше подобається. Але буду рухатися по тій лінії, де буде можливість рухатися. Хочеться бути чемпіоном.
Я скажу так, що професійний бокс складається з двох складових: поясів і слави, а також з фінансової частини. Мені здавалося, що в профі всі розповідають, що б'ються за пояси, але, насправді, заради грошей. Як з'ясувалося, его і у мене присутнє.

Бій Гвоздик - Бетербієв відбувся 18 жовтня у Філадельфії
Бій Гвоздик - Бетербієв відбувся 18 жовтня у Філадельфії

Ось після бою я усвідомив, що пояс залишився, але без титулу якось гірше. Веселіше, коли ти чемпіон. І сприйняття людей зовсім інше. Тому, звичайно, хочеться повернути титул. Буде це зелений пояс - добре. Якийсь інший - здорово", - сказав Гвоздик в інтерв'ю YouTube-каналу "Большой куш".

Як повідомляв портал Знай.ua, стало відомо, скільки заробив Гвоздик за бій з Бетербієвим.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще