Український плавець Андрій Говоров завоював срібну медаль на змаганнях FINA Champions Series.
На першому етапі в Шеньчжені (Китай) Говоров став другим на дистанції 50 м батерфляєм з результатом 23,30.
Першим на цій дистанції був бразилець Ніколас Сантос - 23,28.
Спортсменів розділили всього 2 сотих секунди. Третім став Олег Костін з Росії (23,42).
Як писав Знай.uа, Говоров завоював бронзу на коронній дистанції 50 метрів батерфляєм на третьому етапі Ліги чемпіонів FINA з плавання, який проходив в Індіанаполісі, США.
Як повідомляв Знай.ua, український плавець, віцечемпіон світу та дворазовий чемпіон Європи, Михайло Романчук завоював срібло на етапі International Swimming League в Неаполі (Італія).

Романчук став другим на дистанції 400 метрів вільним стилем з результатом 3:41.38.

Перше місце зайняв американець Зейн Грот (3:41.03), в третім фінішував Поль Зельманн з Німеччини (3:41.80).

Наступний етап International Swimming League пройде з 19 по 20 жовтня в Луїсвіллі.

Нагадаємо, раніше Романчук завоював бронзову медаль третього етапу Ліги чемпіонів FINA з плавання, який проходив в Індіанаполісі, США.

Романчук з результатом 3:49.92 хвилини став третім на дистанції 400 метрів вільним стилем, поступившись чемпіону світу і Європи на короткій воді литовцю Данасу Рапшису та дворазовому бронзовому призеру Олімпійських ігор італійцеві Габріеле Детті.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу
Показати ще