Жіноча збірна України з футзалу обіграла команду Фінляндії на міжнародному турнірі Lviv Freedom Cup-2020 і вийшла у фінал змагань, повідомляє УАФ.
У першому таймі фінки двічі виходили вперед, однак Ксенія Гриценко відіграла відставання. У другій половині зустрічі представниця "Будстар-НПУ" оформила свій третій гол і вивела господарок вперед.
Згодом фінки не реалізували дабл-пенальті, а в кінці матчу українки збільшили свою перевагу. Гриценко оформила покер, а Ганна Шульга встановила остаточний рахунок.
Отримавши дві перемоги, українська збірна посіла перше місце в групі.
У фіналі наша команда буде протистояти Італії.
Група А
Україна - Фінляндія - 5:2 (2:2)
Україна: Кислова - Гриценко, Шульга, Дубицька, Форсюк - Клипаченко, Кирильчук, Шевченка, Дударчук, Дичко, Титова, Сидоренко, Прокопенко, Сагайдачна.
Голи: Гриценко (6, 18, 28, 37), Шульга (37) - Сутинен (4), Лахтинен (8).
На 32-й хвилині Лахтинен (Ф) не реалізував дабл-пенальті.
Попереджена: Дударчук (31).
На турнірі Lviv Freedom Cup-2020 окрім України, виступають команди Угорщини, Італії, Словаччини, Фінляндії та Чехії.
Як писав Знай.ua, екс-півзахисник київського "Динамо" і збірної України Тарас Михалик влаштував бійку на Різдвяному турнірі з футзалу в Луцьку.

Тарас Михалик
Тарас Михалик

36-річний Михалик, виступаючи за клуб з рідного міста Любешів, після низки грубих епізодів накинувся на суперника. Він взяв його за голову, після чого у бійку вплуталися також запасні гравці команд. Серйозної бійки вдалося уникнути. Михалика видалили з майданчика.

Наголошується, що гравці команди "Прип'ять" з Любешова, за яку грав Михалик, виступали у формі московського "Локомотива" зі спонсором у вигляді РЖД на футболках.

Як писав портал Знай.ua, Олександр Зінченко став найдорожчим українським футболістом.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще