Нападник "Парі Сен-Жермен" і збірної Бразилії Неймар зустрічався з 21-річною російською instagram-моделлю Катериною Сафаровою, пише The Sun.

"Знаю, що вона була з Неєм якийсь час. Вони прикидалися на людях, що просто друзі, але всі знали, що у них інтрижка. Катя навіть прилітала на один з днів народження Неймара у Париж. Постила декілька фотографій з ним, Ней коментував їх і, здається, дівчина навіть була на кількох матчах "ПСЖ".
Сафарова любить перебувати в центрі уваги. Мільйон разів тусувався з нею в Барселоні, у нас пара спільних друзів. Катерина завжди ходить в нічні клуби, де повно знаменитостей. Вона любить, коли на неї дивляться. Сам купу разів бачив її в компанії відомих людей та футболістів", - повідомило джерело.
Як писав Знай.ua, Неймар підбив підсумки 2019 року. Футболіст зізнався, що цей рік був для нього важким, але він будує великі плани на 2020.

За словами футболіста, він має намір зіграти у фіналі Ліги чемпіонів та виграти Кубок Америки.

"Це був важкий рік у всіх сенсах, професійному та особистому. Було багато уроків і змін. Я був розчавлений і довелося знову збиратися з силами.

Моє завдання - виграти все можливе з ПСЖ і збірною Бразилії. Я хочу зіграти в фіналі Ліги чемпіонів, виграти Кубок Америки і поставити перед собою нові цілі", - передає слова Неймара Globoesporte.

Нагадаємо, влітку Неймар заявив про бажання піти з ПСЖ, але трансфер в Барселону не відбувся.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще
Як раніше писав Знай.ua, Неймар заявив про бажання повернутися в "Барселону".
За інформацією Mundo Deportivo, Неймар був помічений в столиці Каталонії. Футболіст відвідав вечірку з нагоди дня народження дружини форварда "Барселони" Луїса Суареса. Також там був Ліонель Мессі. На святі Неймар заявив, що хоче повернутися в каталонський клуб.
Нагадаємо, влітку 2019 року "Барселона" намагалася придбати бразильця, але угода не відбулася.
Контракт 27-річного Неймара з ПСЖ розрахований до літа 2022 року.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, ПСЖ відмовився відпустити Неймара.