Екс-чемпіон UFC у двох вагових категоріях Конор Макгрегор (21-4) прокоментував заяву колишнього чемпіона світу в суперважкій вазі Тайсона Ф'юрі (29-0-1, 20 КО) про спільні тренування.
За словами Макгрегора, він жодного разу не говорив з Ф'юрі про це.
Тайсон Ф'юрі, Getty Images
Тайсон Ф'юрі, Getty Images
"Тайсон чомусь каже, що я буду його тренувати. Але я навіть жодного разу з ним не говорив про це, тому не знаю, чому він підняв цю тему.
Ф'юрі - крутий хлопець, в цьому сумнівів немає. Він феноменальний боксер, можливо, найкращий у своєму дивізіоні. Але мене повеселили його слова про те, що ми домовилися про спільні тренування. Тайсон - божевільний", - передає слова Макгрегора MMA Junkie.
Як писав Знай.ua, Тайсон Ф'юрі розповів, що Макгрегор запропонував йому тренуватися під його керівництвом.

За словами Ф'юрі, він вже тренується з ММА.

"Упевнений, що Конор - фантастичний боєць. Він запропонував мені потренуватися, якщо я колись захочу перейти в ММА. Хіба можна знайти кращого тренера, ніж Конор Макгрегор? Я чекаю можливості потренуватися з Конором. Ми всі розплануємо, після чого я приїду до нього в Дублін.

Конор Макгрегор
Конор Макгрегор

Минулого тижня я вже провів тренування з ММА з Дарреном Тіллєм. Це приносить мені справжнє задоволення. Я не знаю, де і коли відбудеться бій дебют в ММА. Але після завершення боксерської кар'єри я подумаю про це", - передає слова Ф'юрі Boxing Scene.

Нагадаємо, Ф'юрі вирішив замінити тренера напередодні реваншу з чемпіоном WBC Деонтеєм Уайлдером (42-0-1, 41 КО), який відбудеться в лютому 2020 року.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, Ф'юрі повідомив, коли перейде в UFC.