Екс-футболіст донецького Шахтаря Даріо Срна, який нині працює в тренерському штабі клубу, пройшов стажування в англійському клубі Манчестер Сіті.

На своїй сторінці в Instagram хорватський екс-футболіст, який зараз є помічником головного тренера Шахтаря Луіша Каштру, виклав декілька фотографій зі стажування в Британії. “Любі друзі, дякую за гостинність. Я з великим задоволенням провів час із вами, а навчання у найкращого тренера сучасності та його прекрасної команди стало великим досвідом. Успіху, Ман Сіті!”, - підписав Срна світлини.

Даріо Срна завершив кар’єру гравця влітку минулого року, після чого одразу перейшов на тренерську роботу у штаб Луіша Каштру. Усього, як гравець, в складі Шахтаря Срна провів 536 матчів, що є рекордом клубу, у яких забив 49 голів.

Нагадуємо, що нещодавно Срна розповів про те, як після переходу на тренерську роботу змінились його відносини з колишніми партнерами по команді, які продовжують грати.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа не зарахував Україні на Євро-2012: скандальний арбітр завершує кар'єру.

Також Знай.uа розповідав про найгучніші скандали в українському спорті.