Ексчемпіон UFC у двох вагових категоріях Конор Макгрегор (22-4) переміг американця Дональда Серроне (36-14).

Макгрегор достроково переміг Серроне, Getty Images
Макгрегор достроково переміг Серроне, Getty Images

Макгрегор нокаутував Серроне в першому раунді. Дональд впав після потужного хайкіка у голову, і Конор добив його кулаками. Бій тривав всього 40 секунд.

Макгрегор достроково переміг Серроне, Getty Images
Макгрегор достроково переміг Серроне, Getty Images

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Централізованого опалення може більше не бути: людей шокували заявою
Показати ще

Бій пройшов в рамках напівсередньої ваги. Зазначимо, що це був перший бій для Макгрегора після перерви о 16 місяців. Тріумфальне повернення Конора Макгрегора!

Дивіться відео бою Макгрегор - Серроне:

Поєдинок Макгрегор - Серроне став головним боєм вечора на UFC 246, який відбувся у Лас-Вегасі.

Як писав Знай.ua, Макгрегор повідомив, що за цей бій отримає найбільший гонорар в кар'єрі. Крім того, 31-річний спортмен заявив, що до 35 років стане мільярдером і воглавит рейтинг Forbes.

"Я отримаю найбільший гонорар за мою кар'єру в ММА. Макгрегор розповів, що до 35 років стане мільярдером, так. Я чекаю більше $80 млн. Нас дивиться Австралія і Канада, а також Англія і Ірландія, повинна вийти гарна сума… Я заробив близько $50 млн за бій з Хабібом.

Також, коли мені виповниться 35 років, я стану мільярдером. Список Forbes - я йду за тобою. Поки ще далеко, але я доберуся до нього, оскільки у мене є способи, і це не основна мета", - цитує Макгрегора mmajunkie.usatoday.com.

Раніше повідомлялося, що обов'язковий гонорар Макгрегора за цей бій складе $5 млн.

Конор Макгрегор і Дональд Серроне, mmafighting.com
Конор Макгрегор і Дональд Серроне, mmafighting.com

Знай.ua згадав найгучніші скандали, пов'язані з Конором Макгрегором.

Як повідомляв портал Знай.ua, Макгрегор отримає реванш з Нурмагомедовим.