Американський боєць UFC Дональд Серроне (36-14) прокоментував поразку в бою проти ексчемпіона UFC у двох вагових категоріях ірландця Конора Макгрегора (22-4), який став головною подією турніру UFC 246 в Лас-Вегасі.
За словами Серроне, Макгрегор застав його зненацька.
Макгрегор достроково переміг Серроне, Getty Images
Макгрегор достроково переміг Серроне, Getty Images
"Він застав мене зненацька тими ударами плечем. Він вибив з мене все лайно, а потім пробив хедкік.
Що за прекрасний геймплан у нього був. 100% я ще ніколи нічого подібного не бачив. Я розгубився. Він розбив мені ніс, який тут же почав кровоточити, після чого зробив крок назад і викинув хедкік. І я подумав: "Чорт візьми, так швидко, рано мені надерли дупу!" Так що...
Слухайте, я люблю цей спорт, я продовжу битися. Мені без різниці, це те, що я люблю. Тому... Зі мною поруч сім'я, я в порядку. Не знаю, що ще сказати", - сказав Серроне.

Макгрегор нокаутував Серроне в першому раунді. Дональд впав після потужного хайкіка у голову, і Конор добив його кулаками. Бій тривав всього 40 секунд.

Макгрегор достроково переміг Серроне, Getty Images
Макгрегор достроково переміг Серроне, Getty Images

Дивіться відео бою Макгрегор - Серроне:

Бій пройшов в рамках напівсередньої ваги. Зазначимо, що це був перший бій для Макгрегора після перерви о 16 місяців. Тріумфальне повернення Конора Макгрегора!

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Поєдинок Макгрегор - Серроне став головним боєм вечора на UFC 246, який відбувся у Лас-Вегасі.

Знай.ua згадав найгучніші скандали, пов'язані з Конором Макгрегором.