Ексчемпіон UFC у двох вагових категоріях Конор Макгрегор (22-4) переміг американця Дональда Серроне (36-14).

Макгрегор достроково переміг Серроне, Getty Images
Макгрегор достроково переміг Серроне, Getty Images

Макгрегор нокаутував Серроне в першому раунді. Дональд впав після потужного хайкіка у голову, і Конор добив його кулаками. Бій тривав всього 40 секунд.

Макгрегор достроково переміг Серроне, Getty Images
Макгрегор достроково переміг Серроне, Getty Images

Як повідомляє Lad Bible, за цей бій Макгрегор заробив 78 мільйонів доларів. З урахуванням того, що бій тривав 40 секунд, за кожну секунду Макгрегор отримав по два мільйони доларів.
Офіційний гонорар Конора за бій склав $3 млн., решту Макгрегор отримав від PPV (платні трансляції).

Дивіться відео бою Макгрегор - Серроне:

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Після бою Макгрегор прокоментував своє тріумфальне повернення, і поділився подальшими планами.
"Я повернувся. Це було дуже здорово. Я в черговий раз увійшов в історію і встановив ще один рекорд. Я став першою людиною в історії UFC, яка зуміла нокаутувати своїх суперників у трьох різних вагових категоріях. Не можу сказати, що я вийшов на пік своєї форми, але я близький до цього.
Мені подобається в напівсередній вазі, я себе чудово почуваю в цій категорії, але це не означає, що я не зможу знову спуститися в легку вагову категорію. Неймовірно щасливий і дуже пишаюся цією перемогою. Дякую всім за вашу підтримку", - сказав Макгрегор після бою.

Бій пройшов в рамках напівсередньої ваги. Зазначимо, що це був перший бій для Макгрегора після перерви о 16 місяців. Тріумфальне повернення Конора Макгрегора!

Поєдинок Макгрегор - Серроне став головним боєм вечора на UFC 246, який відбувся у Лас-Вегасі.

Конор Макгрегор достроково переміг Дональда Серроне на UFC 246, MMA Fighting
Конор Макгрегор достроково переміг Дональда Серроне на UFC 246, MMA Fighting

Як писав Знай.ua, Макгрегор повідомив, що за цей бій отримає найбільший гонорар в кар'єрі. Крім того, 31-річний спортмен заявив, що до 35 років стане мільярдером і воглавит рейтинг Forbes.

"Я отримаю найбільший гонорар за мою кар'єру в ММА. Макгрегор розповів, що до 35 років стане мільярдером, так. Я чекаю більше $80 млн. Нас дивиться Австралія і Канада, а також Англія і Ірландія, повинна вийти гарна сума… Я заробив близько $50 млн за бій з Хабібом.
Також, коли мені виповниться 35 років, я стану мільярдером. Список Forbes - я йду за тобою. Поки ще далеко, але я доберуся до нього, оскільки у мене є способи, і це не основна мета", - цитує Макгрегора mmajunkie.usatoday.com.
Як повідомляв портал Знай.ua, Макгрегор отримає реванш з Нурмагомедовим.