Чемпіон світу WBA, WBO, IBF і IBO в суперважкій вазі британець Ентоні Джошуа (23-1, 21 КО) і болгарський супертяж Кубрат Пулєв (28-1, 14 КО) домовляються про бій.
Як повідомляє ESPN, команди боксерів близькі до угоди. ЗА інформацією джерела, IBF також дала представникам обох боксерів час до 31 січня для того, щоб узгодити всі деталі майбутнього поєдинку.

Як писав Знай.ua, бій Джошуа - Пулєв може відбудуться в травні в Стамбулі на стадіоні "Бешикташа" - "Водафон Арені".

Ентоні Джошуа та Курбат Пулєв домовилися про бій
Ентоні Джошуа та Курбат Пулєв домовилися про бій

Про це Пулєв повідомив на своїй сторінці в Facebook.

Як писав Знай.ua, Ентоні Джошуа може відмовитися від одного з чемпіонських поясів.

Як розповів промоутер британця Едді Хірн, WBO і IBF поки не можуть знайти компроміс в питанні черговості проведення захистів.
"Ми написали WBO і IBF, і відповіді були такі: "Ні, ми наступні, ні, ми наступні.
Чого вони хочуть? Розділити пояси через відсутність здорового глузду? Повинна бути якась система черговості, яка показує, хто наступний. Вони повинні заохочувати боксерів до об'єднання і до завоювання звання абсолютного чемпіона.
Це сумно, і на даний момент, можливо, нам доведеться відмовитися від одного з поясів. Ми будемо розмовляти з Усиком, будемо розмовляти з Пулєвис, подивимось, на яких умовах ми зможемо домовитися з ними. І ми будемо наполягати на тому, щоб IBF і WBO прийшли до якого-небудь рішення", - передає слова Хірна Allboxing.

Як писав Знай.ua, Ентоні Джошуа (23-1, 21 КО), який переміг в реванші мексиканця Енді Руїса (33-2, 21 КО) і повернув чемпіонські пояси WBA, WBO, IBF і IBO, повинен провести обов'язковий захист титулів в бою з Олександром Усиком (17-0, 13 КО).

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

WBO дала Джошуа півроку на проведення цього бою.

Як повідомляв портал Знай.ua, Усик зізнався, навіщо йому бій з Джошуа.