Чемпіон світу WBA, WBO, IBF і IBO в суперважкій вазі британець Ентоні Джошуа (23-1, 21 КО) хоче провести бій з екс-чемпіоном Тайсоном Ф'юрі (29-0-1, 20 КО) в Лондоні, на новому стадіоні "Тоттенхема", пише Mirror.
Крім того, Джошуа заявив, що підтримує Ф'юрі в реванші проти Деонтея Вайлдера, який відбудеться 22 лютого.

Ф'юрі та Уайлдер зустрілися перед боєм, Boxingscene
Ф'юрі та Уайлдер зустрілися перед боєм, Boxingscene

"Двері до бою з Ф'юрі відкриті. Я бажаю йому всього найкращого в лютневому бою з Уайлдером.
Уявити собі, що цей бій пройде на стадіоні Тоттенхема? Це було б феноменально.
Я підтримую Ф'юрі в бою проти Уайлдера, тому що уявіть, що місцеві британські діти зможуть спостерігати за боєм за звання абсолютного чемпіона у свого порога. Я б хотів зробити це тут, у Великобританії", - розповів Джошуа.

Як писав Знай.ua, Ентоні Джошуа може відмовитися від одного з чемпіонських поясів.

Як розповів промоутер британця Едді Хірн, WBO і IBF поки не можуть знайти компроміс в питанні черговості проведення захистів.
"Ми написали WBO і IBF, і відповіді були такі: "Ні, ми наступні, ні, ми наступні.
Чого вони хочуть? Розділити пояси через відсутність здорового глузду? Повинна бути якась система черговості, яка показує, хто наступний. Вони повинні заохочувати боксерів до об'єднання і до завоювання звання абсолютного чемпіона.
Це сумно, і на даний момент, можливо, нам доведеться відмовитися від одного з поясів. Ми будемо розмовляти з Усиком, будемо розмовляти з Пулєвис, подивимось, на яких умовах ми зможемо домовитися з ними. І ми будемо наполягати на тому, щоб IBF і WBO прийшли до якого-небудь рішення", - передає слова Хірна Allboxing.

Як писав Знай.ua, Ентоні Джошуа (23-1, 21 КО), який переміг в реванші мексиканця Енді Руїса (33-2, 21 КО) і повернув чемпіонські пояси WBA, WBO, IBF і IBO, повинен провести обов'язковий захист титулів в бою з Олександром Усиком (17-0, 13 КО).

WBO дала Джошуа півроку на проведення цього бою.