В ніч на неділю, 26 січня, в Ролі, Північна Кароліна, США, відбудеться один з головних боїв UFC Fight Night 166, поєдинок між Рафаелем дос Аньосом та Майклом Кьєзою, повідомляє портал Sport.ua.

Як повідомляється, бій пройде на рингу «PNC Arena», трибуни якого вміщують до 20 тисяч глядачів. Для Кьєзи цей бій стане третім у напівсередній вазі — два попередніх він виграв, а Дос Аньос свій останній поєдинок програв Леону Едвардсу.

Рафаель Дос Аньос. Фото: ufc.com

Сильною стороною Кьєзи є робота на землі, але Дос Аньос за рахунок більшого досвіду здатен це знівелювати. Проте останній давно вже не перемагав нокаутом, тому не має переваги у стійці. А отже, найімовірніше, переможця поєдинку визначатимуть за рішенням суддів.

Нагадуємо, що нещодавно екс-чемпіон UFC Конор МакГрегор повідомив, що готовий до того, щоб втретє вийти в октагон проти Нейта Діаса.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Макгрегор прокоментував своє тріумфальне повернення.

Також Знай.ua розповідав про те, як пройшов бій між МакГрегором та Дональдом Серроне в рамках UFC 246, який відбувся у Лас-Вегасі 18 січня.