Під час тренувального збору донецького Шахтаря у Туреччині ізраїльський форвард Манор Соломон зазнав важкої травми, повідомляє офіційний сайт команди.

Як повідомляється, під час тренування Соломон пошкодив задню поверхню стегна. Травма виявилась настільки серйозною, що ізраїльськй футболіст буде вимушений пропустити близько трьох місяців. Отже, в матчах 1/16 фіналу Ліги Європи проти португальської Бенфіки Соломон допомогти команді з Донецька не зможе.

Манор Соломон
Манор Соломон

Манор Соломон перейшов до Шахтаря в кінці січня 2019 року з клубу “Маккабі” (Петах-Тіква). У складі донецької команди ізраїльтянин за рік зіграв 34 матчі, в яких забив чотири голи та заробив одну жовту картку. Найчастіше Соломон виходить на заміну — почав гру в стартовому складі він лише в 17 матчах. Також на рахунку Соломона сім матчів та одна жовта картка у складі збірної Ізраїлю.

Нагадуємо, що 24 січня екс-гравець Динамо Сергій Ребров назвав найшвидшого серед своїх одноклубників.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, захисник київського "Динамо" - угорський футболіст Тамаш Кадар залишиться в клубі.

Також Знай.uа інформував про те, що півзахисник "Шахтаря" Тайсон може перейти в бразильський клуб.