Український плавець Владислав Бухов встановив новий світовий рекорд на дистанції 50 метрів баттерфляєм на турнірі Euro Meet 2020, який проходить у Люксембурзі, повідомляє портал UA-ФУТБОЛ

Як повідомляється, у фінальному запливі Бухов подолав дистанцію за 23.14 секунди, тим самим оновивши світовий рекорд на цій дистанції серед юніорів, який раніше належав Майклу Ендрю із Сполучених Штатів Америки та становив 23.22 секунди.

У підсумку в цих змаганнях Бухов посів друге місце. А перемогу здобув інший український плавець Анлдрію Говоров, який є володарем чинного світового рекорду на дистанції 50 метрів баттерфляєм серед дорослих.

Нагадуємо, що український боксер суперлегкої ваги Віктор Постол прокоментував скасування свого поєдинку проти американця Хосе Раміреса.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше портал Знай.ua повідомляв про скасування чемпіонського боксерського поєдинку між Віктором Постолом та Хосе Раміресом.

Також Знай.ua розповідав про те, що Мбаппе отримав рекордну пропозицію від Реала.