Днями під час боксерського поєдинку стався курйозний випадок. Український боксер Іван Редкач вкусив свого суперника Денні Гарсію на рингу на арені Барклайс-центр в Нью-Йорку.

Варто зазначити, що спортсмени провели 12 раундів в суботу ввечері, і за рішенням суддів перемога дісталася 31-річному американцю - колишньому чемпіонові світу за версіями WBC і WBA в першій напівсередній і WBC напівсередній вагових категоріях.

Рефері момент укусу не помітив, про нього стало відомо уже зі слів Гарсія, після оголошення результатів.

Він вкусив мене, він сказав" Майк Тайсон! ", коли вкусив мене - зізнався американський боксер


При цьому він показував на свій трапецієподібний м'яз біля шиї з лівого боку. І повідомив, що сталося це у восьмому раунді. Він також додав, що подібне з ним трапилося вперше, в той момент він навіть подумки почав накладати собі шви.

При цьому ж, наш 33-річний боксер-професіонал в напівсередній вазі Редкач, у якого прізвисько Грозний (El Terrible), програв у поєдинку за статус обов'язкового претендента на титул чемпіона світу за версією WBC в напівсередній вазі на картках усіх суддів - 118: 110, 117: 111, 117: 111 на користь Гарсії.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Екс-чемпіону світу не вдалося нокаутувати українця, і всі 12 раундів спортсмени демонстрували технічний бокс.

Нагадаємо, раніше чемпіон світу в чотирьох вагових категоріях Сауль Альварес (53-1-2, 36 КО) відмовився від титулу WBO в напівважкій вазі.


Як повідомляв портал "Знай.ua", британський боксер, чемпіон в надважкій вазі за версіями WBA, WBO, IBF та IBO Ентоні Джошуа повідомив про те, що в цьому році хотів би провести бій проти українця Олександра Усика


Також "Знай.ua" писав, що український боксер першої середньої ваги Іван Редкач (23-4-1, 18 КО) 25 січня проведе бій проти ексчемпіона світу в двох вагових категоріях Денні Гарсії (35-2, 21 КО).