Збірна України з боксу стала найкращою на престижному турнірі "Кубок Странджа", який пройшов у Болгарії, повідомляє прес-служба Федерації боксу України.
Українська збірна завоювала 10 медалей: 4 золотих (Олександр Хижняк (75 кг), Цотне Рогава (91+ кг), Ярослав Харциз (63 кг), і Юлія Циплакова (57 кг), одну срібну (Степан Грекул, 81 кг) та 5 бронзових (Анастасія Чорноколенко (75 кг), Микола Буценко (57 кг), Євген Барабанов (69 кг), Сергій Горсков (91 кг) і Роберт Мартовн (91 кг).
Олександр Хижняк завоював золото на Кубку Странджа, facebook.com/olympicua
Олександр Хижняк завоював золото на Кубку Странджа, facebook.com/olympicua
Крім того, лідер збірної Олександр Хижняк був визнаний найкращим боксером турніру.

Як писав Знай.ua, у листопаді 2018 року Хижняк став чемпіоном України.

Чинний чемпіон Європи та світу серед аматорів, лідер збірної України з боксу, Олександр Хижняк поділився планами на майбутнє, а також розповів, чим займається у вільний від боксу час.

"Коли у мене є вільний час, то я читаю або дивлюся фільми, щоб розслабитися і додати знань. Моя пристрасть - це українська культура та історія, намагаюся дізнатися про них якомога більше. Читаю книжки про козаків і нашу релігію, вивчаю Біблію.

Моя головна мета - це Олімпійські ігри-2020", - передає слова Хижняка Sky Sports.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще
Нагадаємо, Хижняк став найкращим спортсменом 2017 року в Україні. Крім того, Міжнародна боксерська асоціація (AIBA) визнала українця найкращим боксером 2017 року незалежно від вагової категорії.
У 2017 році Хижняк виграв чемпіонат Європи і завоював золото у ваговій категорії до 75 кг на чемпіонаті світу в Гамбурзі.

Як повідомляв портал Знай.ua, Кличко та Усик потрапили в топ-100 рейтингу найкращих боксерів в історії.