Донька загиблого легендарного баскетболіста Кобі Брайанта 16-річна Наталі після смерті батька зробила пост в Instagram. У сторіс дівчина написала "Люблю тебе", поставила смайлик, що плаче, і прикріпила пост з Instagram батька, де він привітав її з днем народження.

Розміщений пост став першим в Instagram Наталі. Крім неї, у Кобі Брайанта з його дружиною Ванессою є ще 13-річна Джианна, 3-річна Б'янка та донька-немовля Капрі, яка народилася влітку 2019 року.

Кобі Брайант з донькою, фото: instagram / vanessabryant
Кобі Брайант з донькою, фото: instagram / vanessabryant

26 січня американський професійний баскетболіст Кобі Брайант, який виступає в НБА за команду "Лос-Анджелес Лейкерс", загинув при аварії гвинтокрила. Йому був 41 рік. Разом з ним загинула його 13-річна донька Джианна.

Повідомляється, що на борту було 9 осіб, усі вони загинули. Причиною авіакатастрофи могла стати погана видимість через дуже густий туман. Катастрофа сталася на висоті близько 1400 м. Брайант всю свою кар'єру виступав за "Лос-Анджелес Лейкерс" (1996 - 2016). З командою атакуючий захисник став п'ятикратним чемпіоном НБА.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Донька Кобі Брайанта, скріншот: Instagram
Донька Кобі Брайанта, скріншот: Instagram

Нагадаємо, раніше Шакіл О'Ніл зворушливо попрощався з Кобі Брайантом: "Немає слів, щоб висловити біль..."

Як повідомляв портал "Знай.ua", на eBay продають повітря з останньої гри Кобі Браянта

Також "Знай.ua" писав, що шанувальники Кобі Брайанта створили меморіал біля легендарної арени Лос-Анджелес Лейкерс