Чемпіон світу WBA, WBO, IBF і IBO в суперважкій вазі британець Ентоні Джошуа (23-1, 21 КО) і болгарський супертяж Кубрат Пулєв (28-1, 14 КО) домовляються про бій.
IBF дав Джошуа ще одну відстрочку на підписання контракту на цей бій.
IBF вже давала боксерам одну відстрочку, згідно з якою вони повинні були підписати контракт до 31 січня. Тепер сторони повинні домовитися про поєдинок до 14 лютого.

Як писав Знай.ua, бій Джошуа - Пулєв може відбудуться в травні в Стамбулі на стадіоні "Бешикташа" - "Водафон Арені".

Ентоні Джошуа та Курбат Пулєв домовилися про бій
Ентоні Джошуа та Курбат Пулєв домовилися про бій

Про це Пулєв повідомив на своїй сторінці в Facebook.

Як писав Знай.ua, Ентоні Джошуа може відмовитися від одного з чемпіонських поясів.

Як розповів промоутер британця Едді Хірн, WBO і IBF поки не можуть знайти компроміс в питанні черговості проведення захистів.
"Ми написали WBO і IBF, і відповіді були такі: "Ні, ми наступні, ні, ми наступні.
Чого вони хочуть? Розділити пояси через відсутність здорового глузду? Повинна бути якась система черговості, яка показує, хто наступний. Вони повинні заохочувати боксерів до об'єднання і до завоювання звання абсолютного чемпіона.
Це сумно, і на даний момент, можливо, нам доведеться відмовитися від одного з поясів. Ми будемо розмовляти з Усиком, будемо розмовляти з Пулєвис, подивимось, на яких умовах ми зможемо домовитися з ними. І ми будемо наполягати на тому, щоб IBF і WBO прийшли до якого-небудь рішення", - передає слова Хірна Allboxing.

Як писав Знай.ua, Ентоні Джошуа (23-1, 21 КО), який переміг в реванші мексиканця Енді Руїса (33-2, 21 КО) і повернув чемпіонські пояси WBA, WBO, IBF і IBO, повинен провести обов'язковий захист титулів в бою з Олександром Усиком (17-0, 13 КО).

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

WBO дала Джошуа півроку на проведення цього бою.

Як повідомляв портал Знай.ua, Усик зізнався, навіщо йому бій з Джошуа.