Раптова смерть Kобі Брайанта надихнула репера Т.І. задуматися над деякими власними переживаннями. Репер скористався можливістю у вівторок вибачитися перед дочкою 18-річної Діїї, після того, як минулого року він зробив суперечливе одкровення, що відправляє її на щорічні "перевірки на цноту", пише The Sun.

Скріншот, фото з Інстаграм

Після смерті легенди баскетболу в неділю, Т.І. публічно попросив пробачення у своїх доньок - 18-річного підлітка та її 3-річної сестри. Ділячись фотографіями своєї найстаршої доньки в соціальних мережах, Т.І. написав: "Прошу пробачити мене за будь-які недосконалості, які спричиняють непорозуміння між нами .... Заряджай мій розум, а не моє серце".

"Я люблю вас, дівчатка більше, ніж мій словниковий запас дозволить мені висловитись. Ви настільки виросли перед моїми очима і розквітли у сильних, блискуче впевнених, незалежних молодих жінок. Я так пишаюся обома тобою, і я люблю тебе до кінця, більше, ніж ти коли-небудь дізнаєшся", - на весь світ зізнався люблячий татко.

Кобі Брайант, Getty Images
Кобі Брайант, Getty Images

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Репер Кліффорд Джозеф Гарріс-молодший потрапив під критику минулого листопада, коли він зробив дуже суперечливу заяву про те, щоб старша донька Дея пройшла щорічні тести на цноту у гінеколога. Пізніше дружина Т.І. Тамека, пояснила, що інцидент стався, коли Деї було 15 чи 16 років.

Він також пояснив, що його донька не заперечувала проти того, щоб він був з ними в кабінеті лікаря...

Несвоєчасна смерть Брайана також, здавалося, надихнула Т.І. щоб поглянути на його шлюб, і він поділився люблячим посланням до своєї дружини.

Кобі Брайант, Getty Images
Кобі Брайант, Getty Images

Як писав Знай.ua, разом з Брайантом загинула його 13-річна донька Джианна.

Кобі Брайант з дочкою, instagram.com/KobeBryant
Кобі Брайант з дочкою, instagram.com/KobeBryant

На борту вертольота було 9 осіб, усі загинули.

Як пише Associated Press, причиною авіакатастрофи могла стати погана видимість через дуже густий туман. Катастрофа сталася на висоті близько 1400 м (430 метрів).