Український боксер Віктор Вихрист, який виступає в суперважкій вазі, перейшов у професійний бокс і підписав контракт з компанією EC Boxing Promotion з Німеччини, пише ecboxpromotion.de.
Повідомляється, що Вихрист вирішив взяти собі псевдонім і на профі-рингу буде виступати під ім'ям Віктор Фауст.
"Пропозиція була настільки приголомшливою, що я вирішив зробити цей крок.
Я дуже задоволений тим, що мене порівнюють з Володимиром Кличком. Це стимулює працювати так старанно, щоб в якийсь момент стати навіть краще за нього", - сказав Вихрист.
Коли відбудеться дебют у професіоналах поки не повідомляється.
Віктор Вихрист - чемпіон Європи 2017 року і Європейських ігор-2019, заслужений майстер спорту України.

Як писав Знай.ua, збірна України з боксу стала найкращою на престижному турнірі "Кубок Странджа", який пройшов у Болгарії.

Українська збірна з боксу на Кубку Странджа, facebook.com/olympicua
Українська збірна з боксу на Кубку Странджа, facebook.com/olympicua

Українська збірна завоювала 10 медалей: 4 золотих (Олександр Хижняк (75 кг), Цотне Рогава (91+ кг), Ярослав Харциз (63 кг), і Юлія Циплакова (57 кг), одну срібну (Степан Грекул, 81 кг) та 5 бронзових (Анастасія Чорноколенко (75 кг), Микола Буценко (57 кг), Євген Барабанов (69 кг), Сергій Горсков (91 кг) і Роберт Мартовн (91 кг).
Олександр Хижняк завоював золото на Кубку Странджа, facebook.com/olympicua
Олександр Хижняк завоював золото на Кубку Странджа, facebook.com/olympicua
Крім того, лідер збірної Олександр Хижняк був визнаний найкращим боксером турніру.

Як повідомляв портал Знай.ua, Володимир Кличко та Олександр Усик потрапили в топ-100 рейтингу найкращих боксерів в історії.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати
Показати ще