У Росії знаменитий боксер напав на військового, коли той зупинив його та запитав документи. Наразі ж зловмисника вже затримано та відкрито кримінальну справу.

Про це пишуть численні іноземні ЗМІ.

Як відзначається, мав інцидент місце у Москві в під'їзді одного з будинків на набережній Фрунзе. Саме там, спочатку чемпіон Росії з боксу Георгій Кушіташвілі намагався втекти від співробітників Російської гвардії та сховатися, щоправда, не вдало.

Георгій Кушіташвілі

"Співробітники Росгвардіі побачили, як Георгій і Овик приїхали на таксі і швидко зайшли в під'їзд будинку на набережній Фрунзе. Росгвардійці піднялися за ними і застали, як хлопці шукають закладку. Оганнісян опору не чинив, а ось Кушітанашвілі різко вдарив одного зі співробітників Росгвардіі", - пишуть ЗМІ.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

В результаті спортсмен зламав йому ніс, а його тут же затримали і повезли до відділку. Вже під час обшуку з'ясувалося, що в кишені у чемпіона Росії був пакетик з кокаїном. Наразі вже відкрито кримінальну справу за статтею "Застосування насильства відносно представника влади".

Нагадаємо, що український боксер Іван Редкач, який програв у бою проти американця Данні Гарсії, дискваліфікований на рік.

Як повідомляв портал "Знай.ua" колишній абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Алекандр Усик розпочав підготовку до наступного бою.

Також "Знай.ua" писав, що британський промоутер Едді Хирн прокоментував бій чемпіона світу за версіями WBA, WBO і WBC в легкій вазі Василя Ломаченка з володарем титулу IBF Теофимо Лопесом.