"Динамо" — український футбольний клуб з міста Києва, що бере участь в українській Прем'єр-лізі. На своїй офіційній сторінці в Instagram поділився важливою інформацією.

Вирушаємо на другий тренувальний збір до Туреччини. У неділю, 2 лютого, київське «Динамо» повернеться до турецького Белека, де продовжить підготовку до другої частини сезону. На цей збір у складі першої команди відправляться наступні виконавці: Воротарі: Георгій Бущан, Владислав Кучерук, Денис Бойко Захисники: Денис Попов, Віталій Миколенко, Артем Шабанов, Йосип Пиварич, Тамаш Кадар, Томаш Кендзьора, Олександр Сирота. Півзахисники: Сергій Сидорчук, Мохаммед Кадірі, Беньямін Вербич, Володимир Шепелєв, Микола Шапаренко, Карлос де Пена, Віктор Циганков, Олександр Андрієвський, Олександр Караваєв, Віталій Буяльський, Міккель Дуелунд. Нападники: Фран Соль, Назарій Русин. Також разом із командою на збір летить захисник Микита Бурда, який продовжує відновлюватися після травми. Микита займатиметься окремо разом із тренером-реабілітологом. - написали у дописі

Нагадаємо, дівчина Дениса Попова хизується пікантними світлинами з відпочинку


Як повідомляв портал "Знай.ua", нападаючий київського "Динамо" збірної Люксембургу Жерсон Родрігес став гравцем футбольного клубу "Анкарагюджю".

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще


Також "Знай.ua" писав, що футбольний адвокат Юлія Богданова розповіла, чому "Динамо" не зможе до кінця сезону 2019/20 задіяти в матчах форварда Ібрагіма Каргбо.