Вболівальники футбольного світу не може вгамуватись через форварда "Динамо" Ібрагіма Каргбо. І справа не в травмі, а в черговому проколі клубу. Про це йдеться у Інстаграм podslushano_fcdynamo.kyiv.

Скріншот, фото з Інстаграм

"Каргбо - не помічник Динамо в цьому сезоні! 🔥 І справа не в травмі, а в черговому проколе клубу.. Справа в тому, що "Динамо" для футболіста - вже третій клуб в сезоні👈 А за регламентом ФІФА футболіст не має права бути заграний в офіційних іграх більше двох клубів ⛔ Цікаво, хто в клубі за це несе відповідальність чи ніхто? 🤔🤓", - йдеться у повідомленні.

Футбольний адвокат Юлія Богданова розповіла, чому "Динамо" не зможе до кінця сезону 2019/20 задіяти в матчах форварда Ібрагіма Каргбо.

Карлос Де Піна, Динамоманія
Карлос Де Піна, Динамоманія

"Або ми чогось не знаємо про цей трансфер, або в клубі справді щось недогледіли. Але Каргбо ніяк не може грати. За правилами гравець може бути зареєстрований за три клуби, а грати тільки за два. Якщо б, наприклад, Каргбо перейшов в чемпіонат Білорусі, то він міг би грати, адже там сезон стартує навесні.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Важливі три фактори — реєстрація за три клубу в сезоні, гра за два, якщо мова не йде про сезонах, які перетинаються. Правила немає винятків для аматорських команд, аренд або вільних агентів. Єдине, якщо б цей гравець був у заявці з 18 футболістів на матч, але на поле не виходив. Важливо саме грати.

Наскільки я розумію, Каргбо в Бельгії був зареєстрований за дві команди і грав за них. Градація на професійні або аматорські команди значення не має. Відповідно, за "Динамо" він зареєстрований, але грати не може", - сказала Богданова.

Нагадаємо, що раніше Морозюк поділилася думкою про відносини Кріштіану Роналдо і Джордины Родрігез. А значить, у неї є підозра, що він нетрадиційної орієнтації.

Як раніше писав Знай.uа, Ірина Морозюк стала президентом футбольного клубу.

Як писав портал Знай.uа, Ірина Морозюк засвітила те, за що соромно навіть Instagram