З'явилася інформація, що нападаючий київського "Динамо" збірної Люксембургу Жерсон Родрігес став гравцем футбольного клубу "Анкарагюджю". Про це повідомляється на офіційному сайті київського "Динамо".

Жерсон Родрігес

Так, 24-річний футболіст виступатиме за турецьку команду на правах оренди до кінця сезону.

Слід зазначити, що нападаючий Жерсон Родрігес поповнив склад київського футбольного клубу "Динамо" ще на початку серпня 2019 року. За цей час він провів за "біло-синіх" у всіх турнірах 12 матчів (8 в вітчизняній Прем'єр-лізі, 2 в розіграші Кубка України, ще 2 в єврокубках), в яких забив 2 м'ячі.

У грудні Родрігес був переведений у дубль "Динамо", за даними ЗМІ, через порушення дисципліни. В січні форвард не полетів з першою командою на збори до Туреччини.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Турецький футбольний клуб "Анкарагюджю" виступає у вищому турецькому дивізіоні, проте знаходиться в зоні вильоту, маючи після 19-ти турів 13 очок. Свій найближчий матч столична команда проведе в неділю, 2 лютого, коли вдома прийме "Касымпашу".

Нагадаємо, що головний тренер угорського "Ференцвароша" Сергій Ребров назвав самого швидкого футболіста у складі легендарного київського "Динамо" другої половини 1990-х.

Як повідомляв портал "Знай.ua", тренувальні збори футбольної команди київського "Динамо", які проходять в турецькому місті Белек, підходять до завершення.

Також "Знай.ua" писав, що лівий вінгер київського "Динамо" Беньямін Вербич розповів, чи поважає він власного тренера Олексія Михайличенка, скільки має фанаток, а також зізнався, хто на полі намагався його "скосити".