Французька фігуристка, десятиразова чемпіонка Франції і бронзова медалістка Чемпіонату світу 2000 року Сара Абітболь була неодноразово згвалтована своїм тренером Жилем Бейером.

Про це стало відомо з уривків автобіографічної книги авторства спортсменки, які були опубліковані французьким виданням L’Equipe.

Абітболь стверджує, що їй було 15, коли стався перший епізод згвалтування.

“Я ночувала не вдома, мені було 15, я була вразлива, і ви цим скористалися. Навіть сьогодні, коли я виходжу з дому, я боюся. Я ненавиджу ходити в місця, які я не знаю. Невідоме обов'язково є синонімом небезпеки. Я не можу подорожувати одна. Водіння автомобіля без кого-небудь поруч зі мною неможливе. Політ - це тортури”, - розказує про свою глибоку травму чемпіонка.

Фігуристка Сара Абітболь, L’Equipe

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Елітні татусі із синами "раптово" стали інвалідами: викрито схему "ухилення" від ТЦК Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий
Показати ще

Як повідомляє видання, тренер вже приніс свої вибачення.

“Я визнаю, що складався з нею в інтимні стосунки. Мої спогади про точні обставини відрізняються, але я розумію, що, враховуючи мій статус і її вік на той час, ці стосунки були недоречні”, - заявив Бейер.

Нагадаємо, раніше загиблий зірковий баскетболіст Кобі Браянт зізнався у зґвалтуванні: "Хочу вибачитися перед нею".

Як повідомляв портал "Знай.ua", померла відома українська красуня та спортсменка: хвороба забрала життя у 28 років.

Також "Знай.ua" писав: Постраждали через начальство: дівчат з групи підтримки змусили танцювати топлес.