Півзахисник збірної України і легіонер "Манчестер Сіті" Олександр Зінченко вибачився перед уболівальниками за своє видалення в матчі 25-го туру АПЛ з "Тоттенхемом" (0:2).

Зінченко повністю визнає свою провину.

Олександр Зінченко, Getty Images
Олександр Зінченко, Getty Images

"Я хотів би вибачитися перед командою і всіма уболівальниками "МанСіті". Без сумніву, вся провина на мені. Це буде дуже хороший урок. Єдине, я можу обіцяти, що буду працювати старанніше, ніж коли-небудь раніше", - написав Зінченко в Инстаграме.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Олександр Зінченко отримав першу жовту картку за неспортивну поведінку на 42-й хвилині (участь у конфлікті з гравцями "Тоттенхема"), і другу - за фол на 61-й хвилині.

Це перше вилучення Зінченко в кар'єрі.

Як писав Знай.ua, Олександр Зінченко став найдорожчим українським футболістом.

Експерти оцінюють Зінченка в 30 мільйонів євро. Другий у цьому рейтингу - вінгер "Динамо" Віктор Циганков, вартістю у 20 мільйонів. На третьому місці - гравець "Вест Хема" Андрій Ярмоленко - 15 мільйонів.

Півзахисника "Аталанти" Руслана Малиновського оцінили в 14 мільйонів, а нападник "Гента" Роман Яремчук оцінюється в 12 млн. Вартість вінгера "Шахтаря" Євгена Коноплянки склала 6 млн.

Нагадаємо, Олександр Зінченко переніс операцію на коліні.

Як раніше писав Знай.uа, Олександр Зінченко заявив, що одного разу може повернутися в донецький "Шахтар".
"Коли я був маленький і грав в академії, завжди мріяв зіграти на "Донбас Арені". Ти ніколи не знаєш, що може статися в твоєму житті.
Я дуже поважаю і люблю "Шахтар". Він для мене рідний. "Шахтар" виховав мене, я не виключаю можливості повернутися", - передає слова Зінченка "Трибуна".