Колишній боксер побив 25-річного хлопця Володимира, переплутавши його з коханцем своєї колишньої дружини, повідомляють Надзвичайні новини. ICTV.

Інцидент стався в серпні минулого року.

Потерпілий взяв у друга машину і поїхав у клуб. Туди увірвався п'яний незнайомець, витягнув хлопця на вулицю і жорстоко побив. Нападник хотів поквитатися з коханцем колишньої дружини, але не бачив його в обличчя, а тільки знав, на якій машині він їздить.

Постраждалий провів два місяці в реанімації, і нічого не пам'ятає про те, що трапилося. Хлопець не може самостійно ходити і ледь говорить.

Нападнику, колишньому боксеру і учаснику АТО, загрожує до 10 років в'язниці.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Як писав Знай.ua, колишній тренер екс-чемпіона UFC у двох вагових категоріях Конора Макгрегора (22-4) Джонатан Дарган отримав тюремний строк.

Джонатан Дарган і Конор Макгрегор, fightnews.info
Джонатан Дарган і Конор Макгрегор, fightnews.info
Як повідомляє MMAFighting, Джонатан Дарган був визнаний винним у ненавмисному вбивстві, та засуджений до 5,5 років ув'язнення.
У 2016 році Дарган у вуличній бійці зламав щелепу і вилицю 56-річному Патріку Маллаллі, який при падінні отримав травму голови. В лікарні у потерпілого діагностували черепно-мозкову травму, а на наступний день він помер.
В матеріалах судової справи зазначено, що Дарган втрутився у сварку п'яного Маллаллі з подругою біля одного із закладів, ставши на захист жінки.
Як писав Знай.ua, Конор Макгрегор тріумфально повернувся в UFC, перемігши американця Дональда Серроне (36-14) на турнірі UFC 246 в Лас-Вегасі.
Як повідомляв портал Знай.ua, Макгрегор отримає реванш з Нурмагомедовим.