Професійний паратриатлоніст, багаторазовий чемпіон і рекордсмен Росії Михайло Асташов працює кур'єром "Яндекс.Їжі" в Єкатеринбурзі, щоб заробити на Паралімпійські ігри-2020, які пройдуть в Токіо.
Як пише 24tv.ua, Асташов, повідомив, що місцеве міністерство спорту не надало йому фінансової підтримки, а йому не вистачає 350 тисяч рублів, щоб поїхати на Паралімпіаду.

Асташов виступає в паратриатлоні. У 2019 році він став чемпіоном Росії і володарем золотої медалі на Кубку світу в класі PTS-2 для спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату.
Як писав Знай.uа, м'ятиразовий паралімпійський чемпіон з велоспорту Кіран Модра загинув в автокатастрофі.

За інформацією BBC, 47-річного австралійця на смерть збила машина, коли він їхав на своєму велосипеді недалеко від Аделаїди.

Кіран Модра, Getty
Кіран Модра, Getty

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Ми абсолютно спустошені. Ми висловлюємо найглибші співчуття дружині Кірана Керрі і їхнім трьом дітям, а також багатьом людям в паралімпійському співтоваристві, які вражені через трагедію. Ми поділяємо з вами біль", - сказала виконавчий директор Паралімпійського комітету Австралії Лінн Андерсон.

Модра виступав на восьми Паралімпіадах з 1988 по 2016 рік. Виборов на них 5 золотих та 5 бронзових медалей. Усі золоті медалі австралієць виборов у велоспорті. А дві бронзові паралімпійські медалі здобув у плаванні.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, паралімпійська чемпіонка мотивувала мільйони українців.