Чемпіон світу за версією IBF у легкій вазі Теофимо Лопес (15-0, 12 КО) розповів про труднощі в організації бою з чемпіоном світу за версіями WBA, WBO і WBC в легкій вазі Василем Ломаченком (14-1, 10 КО).
За словами Лопеса, переговори щодо цього бою дуже гальмують.

Теофимо Лопес і Василь Ломаченко, boxingscene.com
Теофимо Лопес і Василь Ломаченко, boxingscene.com

"Велика кількість людей говорить про поєдинок проти Ломаченка. Ми вели переговори про те, щоб провести бій з Ломаченком у квітні, але зараз це неможливо через місце локації. Зараз кажуть, що поєдинок відбудеться в травні, можливо, навіть у червні.
Я можу сказати, що переговори дуже гальмують, і я засмучений через це. Мені хочеться битися, залишатися активним і бути чемпіоном. Сподіваюся, що вийде організувати великі бої.
Мені повинні виплатити аванс, адже Top Rank завжди влаштовувала для мене поєдинки кожні два місяці або близько того. Якщо ми з Ломаченком поб'ємося в травні або червні, то я просиджу без боїв майже півроку.
Я хочу, щоб наш поєдинок відбувся якомога швидше. Моя команда, мої менеджери працюють над цим", - передає слова Лопеса Business Insider.

Бій Ломаченко - Лопес відбудеться у квітні 2020 року
Бій Ломаченко - Лопес відбудеться у квітні 2020 року

"Поєдинок Ломаченка з Лопесом - битва між одним з найбільш видатних боксерів свого покоління і одним з найбільш обдарованих молодих бійців. Багато хто вважає, що Лопесу занадто рано виходити на цей бій. Однак сімейство Лопесів вважає, що зараз відповідний час", - зазначають укладачі рейтингу.

Також у топ-20 найбільш очікуваних боїв увійшли такі інтригуючі поєдинки, як Менні Пак'яо - Шон Портер, Теренс Кроуфорд - Менні Пак'яо, Теренс Кроуфорд - Шон Портер, Ентоні Джошуа - переможець реваншу Деонтея Уайлдера з Тайсоном Ф'юрі, Джервонта Девіс - Девін Хейні та Дмитро Бівол - Артур Бетербієв.
Як повідомляв портал Знай.ua, батько Лопеса пригрозив Ломаченку.