Чемпіон світу за версією IBF у легкій вазі Теофимо Лопес (15-0, 12 КО) заявив, що час чемпіона світу за версіями WBA, WBO і WBC в легкій вазі Василя Ломаченка (14-1, 10 КО) вже пройшов.
Лопес заявив, що після семирічної кар'єри в професійному боксі Ломаченку пора на пенсію.

Василь Ломаченко, Getty Images
Василь Ломаченко, Getty Images

"Ось як ми дивимося на все це: я збираюся стати великою зіркою. Але єдина різниця полягає в тому, що якщо я зустрінуся з Ломаченком і поб'ю його, мій підйом на вершину буде швидшим.
Лома незабаром піде, він вже сім років виступає у професійному боксі, намагаючись з усіх сил творити історію. Він знає, що його час закінчується.
Мені 22 роки, на мене чекає довга кар'єра. Якщо я зіткнуся з Ломаченком і переможу, то це прискорить процес становлення суперзіркою. Я з нетерпінням чекаю на можливість шокувати світ і створити історію ще ефектніше, ніж в бою з Коммі", - заявив Лопес.

Бій Ломаченко - Лопес відбудеться у квітні 2020 року
Бій Ломаченко - Лопес відбудеться у квітні 2020 року

"Поєдинок Ломаченка з Лопесом - битва між одним з найбільш видатних боксерів свого покоління і одним з найбільш обдарованих молодих бійців. Багато хто вважає, що Лопесу занадто рано виходити на цей бій. Однак сімейство Лопесів вважає, що зараз відповідний час", - зазначають укладачі рейтингу.

Також у топ-20 найбільш очікуваних боїв увійшли такі інтригуючі поєдинки, як Менні Пак'яо - Шон Портер, Теренс Кроуфорд - Менні Пак'яо, Теренс Кроуфорд - Шон Портер, Ентоні Джошуа - переможець реваншу Деонтея Уайлдера з Тайсоном Ф'юрі, Джервонта Девіс - Девін Хейні та Дмитро Бівол - Артур Бетербієв.
Як повідомляв портал Знай.ua, батько Лопеса пригрозив Ломаченку.