Португальський футболіст Кріштіану Роналду, що зараз грає за збірну Португалії та італійський клуб “Ювентус” святкує свій 35-й день народження.

На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram спортсмен розмістив відео з тренування і підписав його “З днем народження мене”. Ролик демонструє неймовірну спритність і координацію футбольної зірки.

Спортивна кар’єра Роналду відзначена безліччю нагород, і усього цього футболіст встиг досягти ще до 35. П’ятикратний володар Золотого м’яча, чемпіон Європи 2016 року, багаторазовий чемпіон Іспанії, найкращий бомбардир в історії клубу “Реал Мадрид” - лише деякі з “регалій” атлета.

Досягнення Кріштіану Роналду, інфографіка

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень
Показати ще

В його рідному місті Фуншал на острові Мадейра Кріштіану встановлено пам’ятник та на його честь названо місцевий аеропорт.

Оригінальна та оновлена скульптура Кріштіану Роналду, Фуншал, Португалія

Також Роналду є батьком чотирьох дітей.

Варто додати, що життєпис Роналду відзначено й суперечливими фактами: футболіста звинувачують у згвалтуваннях і економічних злочинах.

Нагадаємо, раніше Роналду похвалився дорогим годинником з діамантами.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Роналду кардинально змінив імідж.

Також "Знай.ua" писав про день народження Роналду і найвизначніші рекорди майбутнього Пеле у футболі.