Український півзахисник лондонського "Вест Хема" Андрій Ярмоленко покине команду в кінці сезону 2019/2020, повідомляє Football Insider.

Ат інформацією джерела, лондонський клуб готовий продати українського футболіста, хоч і не розраховує отримати за нього суму, яку вони заплатили "Борусії" за трансфер українця (21 млн євро).

В цьому сезоні Ярмоленко зіграв за "Вест Хем" 15 матчів, забив 3 м'ячі і зробив 1 гольову передачу. Його контракт з клубом закінчується влітку 2022 року.

Як писав Знай.ua, зараз Ярмоленко відновлюється після травми стегна, яку отримав у грудні минулого року.

Андрій Ярмоленко, WHU
Андрій Ярмоленко, WHU

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще
Як повідомляє Football.London, 30-річний футболіст повернеться на поле не раніше 29 лютого.
Як писав Знай.ua, керівництво "Вест Хема" невдоволено українським футболістом і готове його продати.

Андрій Ярмоленко, WHU
Андрій Ярмоленко, WHU

За інформацією Football Insider, Ярмоленко може залишити клуб в зимове трансферне вікно.

Сума трансферу Ярмоленка в інший клуб може скласти близько 18 мільйонів євро.

Як раніше повідомляв Знай.ua, Андрій Ярмоленко визнаний найціннішим гравцем команди в нинішньому сезоні, повідомляє CIES Football Observatory.

Андрій Ярмоленко, WHU
Андрій Ярмоленко, WHU

Цей показник розраховується за спеціальним алгоритмом, який враховує внесок футболіста у гру команди за 6 параметрами: єдиноборстві, перехопленні, дриблінгу, передачам, створенням моментів і ударам.
Ярмоленко став першим за ударам і створенням моментів.