Непереможний український суперважкоатлет, володар поясу WBF International, Владислав Сіренко (12-0, 11 КО) проведе наступний бій проти південноафриканського боксера Джонні Мюллера, повідомляє Luckypunch.net.

За інформацією джерела, бій відбудеться 28 березня в німецькому Карлсруе. На кону поєдинку стоятиме вакантний титул WBC Asia.

Нагадаємо, що Мюллер в 2015 році проводив бій проти екс-абсолютного чемпіона світу у важкій вазі Олександра Усика (16-0, 12 КО), який програв нокаутом у третьому раунді.

Як писав Знай.ua, Сіренко назвав умови бою з Усиком.

Олександр Усик
Олександр Усик

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

За словами Сіренка, за великий гонорар він би погодився на такий поєдинок.

"Вірю в успіх Усика в хевивейті. Хоча, звичайно, все не так просто, як здається. Для Усика з переходом в суперважкий дивізіон відкриється багато нового. Нового і цікавого. Там багато дуже великих, потужних хлопців, які небезпечні навіть своїми габаритами. Зрозуміло, таких швидких як Олександр серед супертяжів немає, але сила і габарити іноді стають вирішальними.

Можливо, якби мені запропонували хороші гроші, погодився б битися з Усиком. Але боротися за звичайні гонорари проти земляків не варто. У світі більше тисячі супертяжів. З них українців, якщо вірити Boxrec, - 12 або 15.

Просто іноді виникають ситуації, доводиться виходити в ринг проти того, кому протистояти не хочеш. В ідеалі я б не хотів битися з українцями. На щастя, в професійному боксі найчастіше є право вибору", - сказав Сіренко.

Як повідомляв портал Знай.ua, Усика назвали терором надважкої ваги.