Російська чотириразова чемпіонка світу з художньої гімнастики Олександра Солдатова спростувала інформацію про спробу самогубства.

На своїй сторінці в Instagram спортсменка записала відеозвернення.

"Ніколи не вірте пресі", - підписала відео Олександра.

"Хочу сказати, щоб всі перестали за мене турбуватися. Зі мною все чудово.

Чесно, у мене просто немає слів. Мені хочеться чи сміятися, чи плакати від того, як можна було таке написати, вибачте, взагалі без найменшого факту доказів.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Я вчора їхала на тренування, вранці готувала сніданок, порізалась, таке буває. У всіх буває. Ножі гострі, я гімнастка, стою на кухні не так давно. Їду на тренування і відчуваю - рани краще заклеїти і обробити професійно, щоб не займатися самолікуванням.

Заїхала до лікарні, попередила тренерів, що я трохи спізнююся, і на цьому вся історія закінчилася. А тут пишуть такий кошмар: вени, порізалась, який жах. Насправді у мене просто немає слів", - сказала Олександра.

Як писав Знай.ua, 21-річна Солдатова намагалася порізати собі вени на лівій руці, але злякалася і сама пішла до найближчої лікарні.

Солдатова прийшла до Морозовської лікарні у Москві, це найближчій до її будинку медзаклад.

"Нерозумно зробила. Відразу після цього злякалася і пішла до лікарні", - передає слова Солдатової телеграм-канал Mash.

Олександра Солдатова, РИА Новости
Олександра Солдатова, РИА Новости

У гімнастки були характерні рани на руках. За її словами, вона порізала себе кухонним ножем.

Дівчину госпіталізували, оскільки це була спроба суїциду. Крім того, у дівчини діагностували булімія (патологічно підвищене почуття голоду).

Як повідомляв портал Знай.ua, американська гімнастка стала чотириразовою чемпіонкою світу.