Чемпіон WBO International в легкій вазі Денис Берінчик (12-0, 7 КО) проведе захист титулу 22 лютого.

Його суперником стане 26-річний чемпіон Аргентини Ектор Едгардо Сармиенто (21-1-0, 14 КО).

Бій пройде в ТРЦ Термінал в Броварах.

В цьому вечорі боксу також виступлять Дмитро Митрофанов, Макс Бурсак, Мишико Беселія, Юрій Вишняков, Чоботар Василь та інші.

Берінчик готується до цього бою на олімпійській базі в Конча-Заспі.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, у своєму останньому поєдинку Денис Берінчик переміг мексиканця Лопеса Морено (26-3, 19 КО), і захистив свій титул WBO International.

Нагадаємо, напередодні бою Берінчик потрапив у серйозне ДТП.
Аварія сталася 27 вересня, коли боксер зі своєю командою повертався з тренувального табору, який проходив у Карпатах. "Мерседес", в якому вони їхали, вилетів на узбіччя і перекинувся.
На щастя, ніхто не постраждав, але автомобіль повністю розбитий:

Як писав Знай.ua, Денис Берінчик завоював титул WBO International, перемігши технічним нокаутом у сьомому раунді філіппінця Росекі Крістобаля.

Знай.ua зробив добірку найбільш епатажних появ Денис Берінчика в рингу.

Як повідомляв портал Знай.ua, Берінчик показав, що займатися спортом можна скрізь, навіть на прогулянці з маленькою донькою.