Збірна України з футболу в минулому році провела потужний відбірковий тур на чемпіонат Європи-2020. Відомо, що турнір стартує в середині червня. Також відомо, що перед турніром команда Андрія Шевченка проведе три товариських матчі, один з яких повинен пройти в українській столиці.

Про це стало відомо завдяки заяві президента Української асоціації футболу Андрія Павелка в мережі Facebook.

Збірна України, фото Уніан
Збірна України, фото Уніан

По суті всі три товариські гри можна вважати і контрольними — на них тренерський штаб національної команди награватиме склад, який вийде на поле "Йохан Кройфф Арени" у матчі проти Нідерландів. На даний момент місця проведення цих матчів ще невідомі, проте Павелко запропонував зіграти на стадіонах у Харкові, Києві та Львові.

"Таким чином уболівальники зі всіх регіонів країни отримають можливість зарядити своїми емоціями головну команду напередодні вирішального турніру", - заявив Павелко.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу
Показати ще

Суперниками українців стануть збірні Кіпру, Північної Ірландії та Ізраїлю. Матчі пройдуть 26 травня, 2 та 7 червня відповідно. Якщо виконком УАФ підтримає пропозицію, яку вже попередньо погодив Андрій Шевченко, то розклад матчів виглядатиме наступним чином. У Харкові збірна України зіграє проти Кіпру, в Києві - проти Північної Ірландії, а Львів (де збірна здобула найвпевненішу перемогу відбору) прийме матч проти Ізраїлю.

Нагадаємо, Роналду, Тевеса і Неймара скупали в грошах, відео.

Як повідомляв Знай.uа Шовковський може стати міністром молоді і спорту.

Знай.uа писав, кохана Роналду вручила йому на день народження подарунок, про який мріє кожен, відео.