Як відомо, знаменита колишня дружина українського футболіста Миколи Морозюка з турецького "Ризеспора", екс-захисника київського "Динамо", Ірина активно веде власну Instagram-сторінку та частенько радує прихильників пікантними фотографіями, зазвичай, вкрай відвертими.

Відтак, не так давно молода матуся оприлюднила відеоролик, на якому вона демонструє свою жовту спідню білизну та водночас співає гімн України. Як і завжди, чергове відео, викликало шквал активного обговорення, щоправда, цього разу вкрай негативного. За словами користувачів, вона виявила неповагу до українських державних символів, і її потрібно покарати.

Морозюк, фото з вільних джерел
Морозюк, фото з вільних джерел

Відреагували на такий ролик і юристи, які вважають, що дівчину можна притягнути до відповідальності:

"Наруга - це образливе ставлення, грубе знущання або демонстрація зневаги. За статтею 338 Кримінального кодексу України наруга над державними символами карається штрафом до 50-ти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців або арештом на строк до трьох років".

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Наразі відеоролик з соцмережі видалений, але зберігся на просторах Youtube.

Нагадаємо, що подруга футболіста Динамо записала для шанувальників відео в нижній білизні.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ірина Морозюк публікує в Instagram відверті фотографії.

Також портал Знай.uа писав, що зробили підбірку фотографій дружин і дівчат футболістів.