Британський екс-чемпіон Тайсон Ф'юрі (29-0-1, 20 КО) зізнався, що після перемоги над українським чемпіоном Володимиром Кличком у 2015 році, замислювався про самогубство.

За словами Ф'юрі, він не міг повернутися до нормального життя.

Тайсон Ф'юрі переміг Володимира Кличка, Getty Images
Тайсон Ф'юрі переміг Володимира Кличка, Getty Images

"Якось вночі я прокинувся і подумав, що сьогодні покладу всьому цьому кінець. Після цього одягнувся і направив автомобіль у сторону мосту. Я хотів на дуже великій швидкості врізатися в нього. У мене просто не було ніяких мотивів, щоб продовжувати жити.

Але по дорозі до мосту я почув голос. Він казав, щоб я не робив цього. В іншому випадку я зруйную життя своєї родини цим вчинком. Тоді я розвернув автомобіль і подумав: "Добре, зараз або ніколи. Я повинен як можна швидше повернутися до нормального життя", - передає слова Ф'юрі talkSPORT.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Нагадаємо, бій Кличко - Ф'юрі відбувся 28 листопада 2015 року в Німеччині. Тоді Ф'юрі переміг одноголосним рішенням суддів.

Тайсон Ф'юрі переміг Володимира Кличка, Getty Images
Тайсон Ф'юрі переміг Володимира Кличка, Getty Images

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як писав Знай.ua, Тайсон Ф'юрі готується до реваншу проти Деонтея Уайлдера, який відбудеться 22 лютого.

Напередодні бою Ф'юрі заявив, що має намір перемогти в цьому бою або все втратити. Цим він і відрізняється від інших боксерів.

"Я вважаю, що поразка і нічия - це одне і те ж. Я сприймаю нічию як поразку, і Уайлдер теж повинен так думати.

Я не та людина, яка буде рада поразці за очками. Я тут, щоб перемогти або все втратити. Нехай мене тягнуть з рингу після спроби перемогти. Це краще, ніж поразка за очками. Саме цим я відрізняюся від інших бійців, це робить мене боксером іншої породи.

Моє серце каже: "Або перемога, або нічого. Я не буду на другому місці". Якщо мене винесуть з рингу, все буде по-чесному, адже я буду знати, що віддав всі сили, щоб нокаутувати Уайлдера", - передає слова Ф'юрі boxingnews24.com.

Реванш Ф'юрі - Уайлдер називають одним з найочікуваніших у 2020 році.

Ф'юрі та Уайлдер зустрілися перед боєм, Boxingscene
Ф'юрі та Уайлдер зустрілися перед боєм, Boxingscene

Як повідомляв портал Знай.ua, Ф'юрі та Уайлдер проведуть третій бій, чкий відбудеться незалежно від результатів другого.