Стало відомо, що легендарний бразильський футболіст Пеле давно не з'являвся на публіці через те, що не може нормально пересуватися. Про це розповів син "короля футболу" Едіньо, передає Globo Esporte.

Він повідомив, що батько в минулому році переніс декілька операцій, відновлення після яких було вкрай непростим.

Пеле
Пеле

"Він слабкий, якщо говорити про ходьбу. Переніс операцію із заміни тазостегнового суглоба, але реабілітація не була ідеальною. У нього є проблеми з пересуванням, які викликають у нього депресію. Він не може нормально ходити. Тільки з тростиною. Соромиться цього. Йому соромно, він не хоче бути на вулиці, не хоче покидати будинок. Він став сором'язливим, веде дуже замкнутий спосіб життя. Але все добре, якщо не вважати усього цього і те, що роки беруть своє", – пояснив син Пеле.

син Пеле Едіньо
син Пеле Едіньо

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Андрій Ярмоленко відновлюється після травми стегна, яку отримав у грудні минулого року. 30-річний футболіст повернеться на поле не раніше 29 лютого.

Як повідомляв портал Знай.uа, португалець Кріштіану Роналду встановив новий рекорд за кількістю голів поспіль Ювентуса у Серії А.

Також портал Знай.uа писав, що Роналду реалізував два пенальті в матчі 25-го туру чемпіонату Італії проти "Фіорентини" (3:0).