Екс-чемпіон світу в суперважкій вазі, легендарний український боксер Володимир Кличко заговорив про реванш з британцем Тайсоном Ф'юрі (29-0-1, 20 КО).
Володимир Кличко заявив, що може провести бій з Ф'юрі, якщо той переможе в реванші проти чемпіона світу в суперважкій вазі за версією WBC Деонтея Вайлдера (42-0-1, 41 КО), який відбудеться 22 лютого.

Ф'юрі та Уайлдер зустрілися перед боєм, Boxingscene
Ф'юрі та Уайлдер зустрілися перед боєм, Boxingscene

"Або Уайлдер нокаутує Ф'юрі, або Тайсон здобуде перемогу за очками. Я дуже поважаю Уайлдера, він працював в моєму тренувальному таборі, ми провели в рингу багато раундів. Деонтей - відмінний хлопець і фантастичний боксер. Ймовірно, ні в кого з нинішніх боксерів надважкої ваги немає такого відсотка перемог нокаутом, включаючи мене.
Вірите ви в це чи ні, але я думаю, що Ф'юрі може перемогти. Можливо, це просто моє бажання. Може, Тайсону це не вдасться, але я буду бажати йому перемоги. А потім ми з ним влаштуємо реванш. Чи анонсую я своє повернення? Ні-ні, я про це не говорив. Зверніть увагу, що я не оголошую рематч. Тим не менш раптова перемога Ф'юрі здатна відкрити багато дверей і додати інтриги. Як я вже сказав, або Уайлдер оформить нокаут, або Ф'юрі переможе на суддівських записках", - передає слова Кличка The National.

Нагадаємо, бій Кличко - Ф'юрі відбувся 28 листопада 2015 року в Німеччині. Тоді Ф'юрі переміг одноголосним рішенням суддів.

Тайсон Ф'юрі переміг Володимира Кличка, Getty Images
Тайсон Ф'юрі переміг Володимира Кличка, Getty Images

Як писав Знай.ua, Ф'юрі зізнався, що після перемоги над Володимиром Кличком, замислювався про самогубство.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ф'юрі та Уайлдер проведуть третій бій, чкий відбудеться незалежно від результатів другого.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще