Ексабсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик (17-0, 13 КО) проведе наступний бій проти британця Дерека Чісори (32-9-0, 23 KO).
Бій Усик - Чісора відбудеться 23 травня.
Про це повідомив авторитетний інсайдер Майк Коппінджер.
"Джерело: бій Усик - Чісора, який спочатку був запланований на 28 березня на DAZN, пройде в травні, не пізніше 23 числа. Усик отримав невелике пошкодження ліктя, але вже приступив до тренувань і буде готовий до квітня", - розповів Коппінджер.

Як писав Знай.ua, раніше з'явилася інформація про те, що бій перенесли через травму українця.

Олександр Усик спростував цю інформацію, зазначивши, що нимкаких травм у нього немає.
"Я побачив фотографію, там де сказали, що бій скасовано або перенесено через травму. Друзі, все слава Богу - ніяких травм немає. Все чудово. Просто ті, хто переживає, щоб не переживали, а ті, хто радіють… далі продовжували радіти.
Все добре, у нас дуже велике ТО. Тобто, 33 роки. Кожні 33 роки ми робимо велике техобслуговування з нашим лікарем", - розповів Усик.

Бій Усик - Чісора був попередньо запланований на березень, а потім перенесений на квітень.

Як писав Знай.ua, Едді Хірн заявив, що є проблема з датою бою Усик - Чісора.

Дерек Чісора
Дерек Чісора
"Оголошення бою Усик-Чісора дуже близько. У нас справді є проблема з датою. Поєдинок може пройти 28 березня на O2 в Лондоні або 11 квітня в Манчестері. У нас два варіанти і 28 березня виглядає більш переважно.
Це буде блискучий бій. Дерек Чісора повернувся і з Девідом Хеєм вони є чудовою командою. Вони вірять, що можуть виграти цей бій. Вони вірять, що можуть засмутити всіх своєю перемогою. Вони думають, що Усик не може впоратися з великими боксерами.
Усик вже бився у Великобританії. Він має одне з найбільш відомих імен в боксі. Це колосальний бій для британського та світового боксу. Ми дуже близькі до його організації", - передає слова Хірна Sky Sports.
Як писав Знай.ua, промоутер Усика розпочав перемовини з Джошуа та його командою. Олександр Красюк і промоутер Джошуа Едді Хірн зустрілися в Лондоні.