Легендарний філіппінський боксер, чемпіон світу у восьми вагових категоріях Менні Пак'яо (62-7-2, 39 КО) підписав контракт з Paradigm Sports Management, клієнтом якої є екс-чемпіон UFC у двох вагових категоріях Конор Макгрегор (22-4).

"Хочу, щоб усі пам'ятали одне: завжди думайте позитивно. Ніколи не думайте негативно, це початок вашого падіння. Все можливо", - прокоментував цю новину Пак'яо.

Нагадаємо, останній на сьогоднішній день бій Пакьяо провів у липні 2019 року проти американця Кита Турман. Пакьяо переміг розділеним рішенням суддів.

Як писав Знай.ua, Конор Макгрегор (22-4) переміг американця Дональда Серроне (36-14).

Макгрегор достроково переміг Серроне, Getty Images
Макгрегор достроково переміг Серроне, Getty Images

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Макгрегор нокаутував Серроне в першому раунді. Дональд впав після потужного хайкіка у голову, і Конор добив його кулаками. Бій тривав всього 40 секунд.

Макгрегор достроково переміг Серроне, Getty Images
Макгрегор достроково переміг Серроне, Getty Images

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Дивіться відео бою Макгрегор - Серроне:

Після бою Макгрегор прокоментував своє тріумфальне повернення, і поділився подальшими планами.

"Я повернувся. Це було дуже здорово. Я в черговий раз увійшов в історію і встановив ще один рекорд. Я став першою людиною в історії UFC, яка зуміла нокаутувати своїх суперників у трьох різних вагових категоріях. Не можу сказати, що я вийшов на пік своєї форми, але я близький до цього.

Мені подобається в напівсередній вазі, я себе чудово почуваю в цій категорії, але це не означає, що я не зможу знову спуститися в легку вагову категорію. Неймовірно щасливий і дуже пишаюся цією перемогою. Дякую всім за вашу підтримку", - сказав Макгрегор після бою.

Як повідомляв портал Знай.ua, Макгрегор отримає реванш з Нурмагомедовим.