Чемпіон світу за версією WBA в найлегшій вазі (до 51 кг) українець Артем Далакян (20-0, 14 КО) захистив свій титул у бою проти венесуельского боксера Йосбера Переса (17-3, 15 КО).

Це був четвертий захист титулу для 32-річного Далакяна.

Далакян переміг Переса і захистив титул WBA, facebook.com
Далакян переміг Переса і захистив титул WBA, facebook.com

Після бою стало відомо, що у другому раунді Далакян зламав руку, і повів весь бій з важкою травмою. Відразу після поєдинку йому наклали гіпс.

Як пише Чемпіон, команда боксера робить все можливе, щоб Далакян відновився максимально швидко. За словами лікаря команди, професора В'ячеслава Попова, Далакяну знадобиться не менше двох місяців.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

Артем Далакян зламав руку в бою проти Йосбера Переса
Артем Далакян зламав руку в бою проти Йосбера Переса

"Вже у другому раунді після чергової атаки суперника Артем відчув різкий біль у правій кисті руки і боксував з нею до фінального гонгу. З кожним наступним раундом біль прогресивно зростав. Після бою лікар турніру Юрій Дехтярьов надав нашому чемпіонові невідкладну допомогу. На жаль, рентгенологічне обстеження підтвердило осколковий перелом п'ятої п'ясткової кістки в області її суглоба.

Зазначу, що Артема консультували троє провідних українських травматологів. Нині перед медичною службою команди стоїть одне завдання: в мінімально короткий строк відновити функцію розбитого суглоба і провести кваліфіковану реабілітацію. За строками на це піде не менше 2 місяців", - передає слова Попова прес-служба Union Boxing Promotion.

Як писав Знай.ua, бій тривав усі 12 раундів, і був непростим для обох боксерів. Далакян домінував у рингу, але Перес продемонстрував відмінну фізичну підготовку, приймаючи всі удари і вистоявши весь бій.

За підсумками 12 раундів усі судді віддали перемогу Далакяну - 118:110, 117:111, 117:111.

ПОБЕДА 😍👊🏻 Как вам поединок?

Geplaatst door Телеканал Xsport op Zaterdag 8 februari 2020

Поєдинок пройшов в рамках вечора боксу Union Boxing Promotion в КВЦ "Парковий" у Києві

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, звання чемпіона світу Далакян завоював 24 лютого 2018 року, перемігши американця Брайана Вілорію. Дебютний захист чемпіонського титулу Далакян провів 17 червня минулого року в Києві, нокаутувавши таїландця Сиричаї Тайєна. 15 грудня 2018 року він переміг технічним нокаутом у Грегоріо Леброна з Домініканської Республіки. Через півроку, 15 червня 2019 року Далакян у видовищному поєдинку нокаутував Саравута Таворнхама з Таїланду.

Всього в активі Далакяна на професійному рингу 19 перемог, 14 з яких - дострокові (73,68% нокаутів).

Як повідомляв портал Знай.ua, промоутер розповів, хто заважає проведенню бою Ломаченко - Лопес.