Ексчемпіон світу в суперважкій вазі, легендарний український боксер Володимир Кличко вважає, що на сьогоднішній день в хевівейті немає одного найкращого боксера.

"Прямо зараз супертяжа №1 немає. Для цього потрібно об'єднати пояси, якщо це можливо. Найкращий боксер повинен зустрітися з найкращим. Я думаю, ним повинен стати Джошуа. Він чудовий боєць", - передає слова Кличка Sky Sports.

Ентоні Джошуа, Getty Images
Ентоні Джошуа, Getty Images

Як писав Знай.ua, Володимир Кличко запустив власний бренд спортивного харчування WYLLIT.

"Майже за 30 років моєї професійної кар'єри я отримав досвід і виявив, що без принципів зосередженості, спритності, хорошої координації і витривалості, ніколи б не досяг своєї мети. Виходячи з цих відкриттів, я створив методику F. A. C. E. the Challenge.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Отже, ви йдете від бажання до свободи. Це буде складно, але сила волі допоможе вам, як допомогла мені подолати труднощі і перешкоди, ментальний і фізичний біль, і стати ближче до своєї мети. Якщо ви підходите до всього стійко і методично, це спрацює, так само як це спрацювало зі мною. Це тільки зайняло у мене трохи більше часу.

Володимир Кличко
Володимир Кличко

Зараз я хочу зробити все більш компактним, точним і кращим, але вже в продуктах. WYLLIT випливає з мого методу F. A. C. E. the Challenge і кожен може вибрати, яка частина з цього необхідна вам сьогодні.

WYLLIT - це бренд, який робить волю відчутною для кожного. Перші продукти належать до харчового сектору. Так сказати, сила волі для харчування та пиття. І вам вирішувати, чи хочете ви бути рушійною силою. Це ваш вибір!" - розповів Кличко.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв портал Знай.ua, Володимир Кличко несподівано заговорив про реванш з Ф'юрі.