Перша ракетка України Еліна Світоліна (№6 WTA) програла в першому колі турніру Dubai Duty Free Championships.

У стартовому матчі Світоліна поступилася американці Дженніфер Брейді (№52) з рахунком 2:6, 1:6.

Зазначимо, що це вже п'ята поразка Світоліної у новому сезоні при шести перемоги.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Після матчу Світоліна прокоментувала свою поразку.

За словами тенісистки, у неї проблеми ментального характеру. Вона багато працює, але щось йде не так.

"Дуже важко сказати, що ж відбулося сьогодні. Почала матч я непогано, але потім все пішло під укіс. Я Хотіла перебудуватися краще, а в підсумку все розвалилося. Я завжди грала в Дубаї добре, тому я ще більше засмучена. Дуже важко по гарячих слідах сказати, що сталося, і чому я зіграла саме так. Хотілося б виступити тут краще, з цим місцем пов'язано стільки хороших спогадів.

Я все ще намагаюся зрозуміти, що ж відбувається, що ж я повинна зробити, щоб поліпшити гру. Ми багато працюємо, але мабуть, щось йде не так, я повинна знайти спосіб, як на мене, для початку, вийти на колишній рівень. Зараз у мене є проблеми, можливо, ментального характеру, може бути щось ще.

Звичайно, для Бреді було трохи простіше - вона зіграла тут три матчі, але для мене немає виправдань. Я повинна була боротися, але цього не сталося, я не показала і 10 відсотків від того, на що здатна.

Ця поразка не вплине на мій турнірний розклад. На наступному тижні я виступлю в Досі, потім турніри практично щотижня", - розповіла Світоліна.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв портал Знай.ua, Еліна Світоліна втратила позиції в рейтингу WTA.